Nää on aivan ihania! Oon tehy näitä ennenkin ja ohjeen oon ottanu Kokeileva keittiö blogista, kiitos ihanasta ohjeesta!
Wieniläiset suklaasormet n. 30kpl
125g voita tai margariinia
Reilu 1dl tomusokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
½dl maissitärkkelystä
200g tummaa suklaata
Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekoitellen vaahdon joukkoon. Sulata 75 g suklaata ja hämmennä taikinaan. Jos taikina tuntuu liian jäykältä pursotettavaksi, lisää siihen hieman maitoa. Pursota isolla tähdenmuotoisella tyllalla pikkuleipiä pellille, jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-200 asteessa 11-14 minuuttia. Sulata loput suklaasta ja kasta jäähtyneiden pikkuleipien kulmat suklaaseen. Anna jähmettyä viileässä.
Vaihekuvia:
Vaahdotettu voi ja sokeri.
Ennen uunia.
Uunin jälkeen, ennen suklaaseen kastamista.
Kommentit