Nää on aivan ihania! Oon tehy näitä ennenkin ja ohjeen oon ottanu Kokeileva keittiö blogista, kiitos ihanasta ohjeesta!

 

Wieniläiset suklaasormet  n. 30kpl

125g voita tai margariinia

Reilu 1dl tomusokeria

3dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

½dl maissitärkkelystä

200g tummaa suklaata

Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekoitellen vaahdon joukkoon. Sulata 75 g suklaata ja hämmennä taikinaan. Jos taikina tuntuu liian jäykältä pursotettavaksi, lisää siihen hieman maitoa. Pursota isolla tähdenmuotoisella tyllalla pikkuleipiä pellille, jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-200 asteessa 11-14 minuuttia. Sulata loput suklaasta ja kasta jäähtyneiden pikkuleipien kulmat suklaaseen. Anna jähmettyä viileässä.

 

Vaihekuvia:

Vaahdotettu voi ja sokeri.

 

Ennen uunia.

 

Uunin jälkeen, ennen suklaaseen kastamista.